YogiMel_logo


Inget kommande retreat ännu planerat

Tidiare RetrEat:
Yoga & Mat
med Anna & Melinda
i skärgården 3-5 maj
 

YogaDojon på Idöborg
YogaDojon på Idöborg

Varmt välkommen att tillbringa tre dagar med oss ute i vacker skärgårdsnatur på den egna ön Idöborg. Långt bort från stress, måsten, prestation och krav. Vi vill ge dig en helg där du kan hitta tid för återhämtning via yoga, meditation och naturen både genom stillhet och rörelse. Vi serverar dig näringsrik och hälsosam mat och vi kommer att ha flera matprat för att ge dig en förståelse till hur maten påverkar vår hälsa, dess läkande kraft och inspirera dig till hur du kan införa mer vegetarisk mat i din vardag.
 
Jag arrangerar det här yogaretrEaten med yogaläraren och matkreatören Anna  som driver YogatrEat. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt.
 
För oss är yoga en livsstil. Ett sätt att må bra. Yoga är långt ifrån bara fysiska positioner, det handlar även om andningen, att vara snäll mot sig själv och att stilla sinnet. Det här vill vi förmdela under helgen och vi kommer att delge er flera verktyg som ni kan använda även när ni kommer hem.
 
Du kommer också att få tid till att bara vara, vistas i tystnad, läsa en god bok, sitta på klipporna och lyssna på vågorna, ta ett uppfriskande dopp i havet och värma sig i den vedeldade bastun. Om vädret tillåter finns det även kajaker att låna.

YOGAN: Vi varvar dynamisk och stillsam yoga, mindfulness, meditation och andningsövningar. Alla nivåer och tidigare erfarenhet är välkomna och vi anpassar klasserna både till nybörjaren och den mer erfarne.
 
MATEN: Vegetarisk färgrik mat fylld av olika smaker men utan gluten, mjölk och vitt socker. Allt lagat från grunden och råvarorna är valda med stor omsorg för att stärka din kropp.
 
2 WORKSHOPS:
Mat för hälsan. Goda bakterier. Antiinflammatorisk kost. Inspiration för hur du ska äta för att stärka kroppen och ditt immunförsvar.
Verktyg och metoder för att stressa ned och hitta återhämtning i vardagen.

PRAKTISK INFORMATION
Du blir upphämtad av taxibåt på fredag eftermiddag från Stavsnäs och sedan skjutsar vi dig tillbaka på söndag eftermiddag till samma ställe. Båtresa T&R ingår i priset för retreatet.
 
När: 3-5 maj 2019
Pris: Enkelrum: 5350 kr, Dubbelrum 4800 kr. Det finns möjlighet till delbetalning om du önskar.
 
Anmälan: senast 20e april till melinda@yogimel.se
 
Villkor: 20 platser finns tillgängliga. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och datum för eventet. Evenemanget kan tyvärr inte arrangeras vid färre deltagare än 14 personer per retreat. Anmälan är bindande men inte personlig.
 
Läs mer om Idöborg här

Anna & Melinda
Anna & Melinda

FRE - DAG 1.
16.10 Båttaxi från Stavsnäs vinterhamn
ca 17:00 Ankomst, Välkommen & check-in
17:30 Yoga 75’
19:00 Matprat med yogi-fördrink
19:15 Middag
20:30 Sov gott andningsövningar och meditation 30'

LÖRD  – DAG 2.
07:15 Yoga | Flow & Restore 90’
09:00 Frukost med efterföljande fri tid
12:00 Lunch
14:00-15.30 WS Mat för hälsan inkl mellis.
16:30 Yoga | Yin & Relax 90’
18:30 Matprat
18:45 Middag
20:30 Sov Gott meditation 30’

SÖND  – DAG 3.
07:30 Yoga | Anti Stress yoga 75’ 
09:00 Frukost
10.30 -12.30 Workshop - verktyg för återhämtning i vardagen
13:00 Lunch
14.30 Avslutning - Båt till Stavsnäs