YogiMel_logo

Familjeyoga

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i
YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Lördagen den 30 mars 2019
Tid: 10.45-12.00
Pris: 310 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 125 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år 
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.

Halvdags retrEat: YOGA & MAT & WS

Avslappning. Energipåfyllning & Hälsolunch. Workshop med SMOOTHIES, GRODDAR & MIKROGRÖNT.
 

Inled helgen med att bege dig till YogiMels mysiga studio på Lidingö. Pausa från omvärlden och alla måsten på en matta med utsikt ut mot våren via studions stora fönster.  Först yogar vi tillsammans i en skön Flow & Restore klass och vi fyller sedan på energinivån med en hälsolunch fylld av vackra färger och smak. Mätta och avslappnade fortsätter vi med en workshop. 
Inspireras och lär dig mer om hur du får till en krämig smoothie och hur du gör den mer mättande/näringsrik. Måste den vara grön för att vara nyttig? Förstå varför det är så bra för oss med groddar och skott och hur enkelt det faktiskt är att göra egna. Innan vi släpper hem dig för att fira helg så får du återigen gå ned i yogasalen för djupavslappning.
 
 
YOGAN: Flow and restore
Melinda Byman, YogiMel, guidar er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorativeyoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare
 
MATEN:

Lunchen som tillagas av Anna från YogatrEat, är en blandning av raw food, tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltidsupplevelse som möjligt. Menyn är vegetarisk, glutenfri (men ibland används havre så meddela om du är känslig mot detta), fri från vitt raffinerat socker, fri från tillsatser och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. 
 
WORK SHOPEN:

Vi pratar om, skapar och provsmakar olika SMOOTHIES. Ni får lära er hur ni kan boosta den och göra den mer näringsrik. Vilka ingredienser bidrar till vad, hur blir det krämig och fluffig och varför kan man inte alltid använda spenat? Vad gör GRODDAR för nytta och hur kommer du igång att grodda själv. Vad behövs för redskap, funkar en gammal mjölkkartong och hur ser du till att hålla bakterier borta. 
 
 
PRAKTISK INFORMATION
PRIS:
1000 kr
DATUM:  fre 5e april kl 10.00-14.30
ANMÄLAN:  Maila din anmälan till melinda@yogimel.se
 
VILLKOR:
Vi kan maximalt ta emot 10 deltagare och det brukar snabbt bli fullt. Anmälan är bindande men inte personlig. Din anmälan blir giltig först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och vilken aktivitet det gäller. Vi bekräftar din anmälan efter det. Men maila gärna först för att se om plats finns.
 
Jag arrangerar det här eventet med yogaläraren, matkreatören och kostrådgivaren Anna som driver YogatrEat Yoga & Food. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt.

Växthusyoga
Yoga & Brunch eller Yoga & Middag i Boo Trädgårds växthus
Söndagen den 16 juni samt 1 september

Melinda & Anna i Växthuset Melinda & Anna i Växthuset

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam lunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö. 
 
 
YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda Byman, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.
 
MATEN: 
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.

 
PRIS: 750 kr per tillfälle.
 
DATUM:
 Sön 16e juni och sön 1a september. 
Yoga & Brunch: 09.00-12.30. Yoga & Middag: 15.30 -19.00

ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.
 
Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975