YogiMel_logo

Familjeyoga

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i
YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Lördagen den 26  oktober samt 23 november
Tid: 10.45-12.00
Pris: 320  kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 135 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år 
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.

Växthusyoga
Yoga & Brunch  i Boo Trädgårds växthus
NYTT DATUM PLANERAS TILL VÅR/SOMMAR 2020!
 

Melinda & Anna i Växthuset Melinda & Anna i Växthuset

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam lunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö. 
 
 
YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda Byman, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.
 
MATEN: 
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.

PRIS:  info kommer
DATUM: Info kommer
Yoga & Brunch: 

ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.
 
Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975

FamiljeyogaEVENT
Datum för nytt event kommer!

Varmt välkommen på ett familjeyogaevent hemma i
YogiMels yogastudio!

Denna förmiddag kommer att bjuda på en härlig stund tillsammans med ditt/dina barn. Vi kommer inleda med en yogastund där yogan byggs upp i en berättelse och vissa övningar gör vi alla tillsammans, vissa tillsammans med ditt/dina barn och vissa en och en. Därefter får barnen vara med att göra egna rawfoodbollar samt smoothie och sedan får vi alla självklart mumsa i oss detta!
Barnen får med sig sin egen yogamatta efter passet och du som vuxen får ett fantastiskt fint erbjudande om du också vill köpa din egna matta, endast 695 kr istället för 895 kr.
Vi önskar skapa lusten för att barnen att utforska yogan samt att de får inspiration till att göra nyttig fika och mellis som samtidigt är så gott, samt att för dig som förälder att göra något kul tillsammans med ditt/dina barn.
Denna dag är i samarbete med Louise Härntoft från Wilma & Louise.
*Vi kommer under och efter yogaklassen fota och behöver vid anmälan få godkännande att använda dessa bilder i kommersiellt syfte. ( till tex. tidningsartikel, Instagram, reklam)
Vi kommer också utföra några små korta intervjuer efter yogaklassen.
 
Datum
Tid: 09.30-12.30
Plats:YogiMel, Jägarstigen 64, Lidingö
Pris: 650 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 450 kr/barn. I priset ingår yoga, mellis workshop samt en barnyogamatta.
Ålder på barn: 5-10 år 
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.