YogiMel_logo

Växthusyoga
Yoga & Brunch eller Yoga & Middag i Boo Trädgårds växthus
Söndagen den 16 juni samt 1 september

Melinda & Anna i Växthuset Melinda & Anna i Växthuset

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam lunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö. 
 
 
YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda Byman, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.
 
MATEN: 
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.

 
PRIS: 750 kr per tillfälle.
 
DATUM:
 Sön 16e juni och sön 1a september. 
Yoga & Brunch: 09.00-12.30. Yoga & Middag: 15.30 -19.00
Yoga & Brunch fullbokad den 16e juni

ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.
 
Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975

Familjeyoga

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i
YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Nytt datum planeras
Tid: 10.45-12.00
Pris: 310 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 125 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år 
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.