YogiMel_logo

Familjeyoga

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i
YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Lördagen den 17 november
Tid: 10.45-12.00
Pris: 310 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 125 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år 
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.

Yoga & Mat med Anna & Melinda
 -
Yoga. Hälsolunch. trEat Workshop Näringsrika och hälsosamma mellanmål

Inled helgen med att bege dig till YogiMels mysiga studio på Lidingö. Låt oss ta hand om dig för några timmar, ge dig själv en paus från omvärlden och alla måsten. Njut av en 90 min yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. När du yogat klart så serveras en näringsrik hälsolunch för att fylla på energinivån. Under lunchen så kommer Anna att prata om vilken god effekt de olika komponenterna i lunchen ger oss näringsmässigt. 
Efter lunchen blir det en matworkshop där du får lära dig att laga hälsosamma mellanmål som passar lika bra för att hålla energinivån uppe under dagen som att starta dagen med i form av frukost.
  


YOGAN:
Flow and restore:
Under 90 minuter kommer ni att guidas av Melinda genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.
Yoga Nidra/Meditation:  Dagen avslutas med en skön avslappning i forma av Yoga Nidra och Meditaiton.

MATEN: Näringsrik hälsolunch
Vegetarisk, utan gluten och mjölkprodukter. Som vanligt helt utan tillsatser och ekologiskt i största möjlig mån.

MATWORKSHOP
Under handledning av Anna så får du göra några olika typer av hälsosamma mellanmål. Du får tips och inspiration till hur du enkelt kan variera det som du lärt dig genom att byta ut några få ingredienser.

  • Grön skön smoothie
  • Krispigt fröknäcke
  • God proteinrik röra
  • Sött trEat utan vitt socker men packat med energi och hälsosamma råvaror.

Självklart kommer ni att få ta med er det ni har skapat och recepten mailas till er efter genomförd workshop.
 
SCHEMA
10.30 - 12.00 Flow & Restore
12.00 Hälsolunch
12.45-14.45 Workshop. Näringsrika och hälsosamma mellanmål
15.00-15.30 Yoga Nidra/Meditation


PRAKTISK INFORMATION
Datum: Fredagen 23 november
Tid: 10.30-15.30
Pris: 990 kr (Early Bird 800 kr fram till 30 sept)
Adress: YogiMels yogastudio på Lidingö. Jägarstigen 64
Mattor finns, men önskar du egen matta så ta gärna med dig det.
Denna dag är i samarbete med Anna från Yoga trEat. Anna är också kost och näringsrådgivare.
Anmälan: senast 15 november till melinda@yogimel.se
OBS: Endast 10 platser. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och datum för eventet. Evenemanget kan tyvärr inte arrangeras vid färre deltagare än 6. Anmälan är bindande men inte personlig. 
 

Växthusyoga
Yoga & Lunch i Boo Trädgårds växthus
Söndagen xxx
(datum till våren 2019 kommer inom kort)
 

Boo Trädgårds Växthus Boo Trädgårds Växthus

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam lunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö. 
 
 
YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda Byman, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.
 
MATEN: 
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Efter lunchen serveras fika i form av te och några olika trEats. Lunchen och efterrätten är fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten men fylld med näring, smak och färg. 
 
PRIS: 750 kr
 
DATUM: Sön  (datom kommer inom kort) 10.00 - 14.00
 
ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.
 
Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975